Küldetésnyilatkozat

Ha a gonoszság terve sikerül, ezeket a tudósokat is megölték volna, hasonlóan azokhoz a nővéreinkhez és fivéreinkhez, akiket elpusztítottak. Ők azonban megmenekültek, és az Élet szavával válaszoltak a sötétség szavára. Gondolatokból építettek palotát, ez a palota az otthonunk. Nekik is köszönhető, hogy él az emberség és az emberiség.

 

Korábbi előadásaink és videóink (videógaléria)

« A 46 »

Hírek

Tisztelt Látogatóink, Kedves Barátaink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a Zsidó Kiválóságok Háza kiállítása vasárnap (2021.11.28.) 12:00 óráig látogatható rendezvény miatt! Megértésüket köszönjük!

ELMARAD: Klezmerész koncert

Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit, hogy a november 20-án, 17:30-kor kezdődő Klezmerész koncert a zenekarban bekövetkezett betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek a helyszínen visszaválthatók.

Koltai Róbert önálló estje

"Végszót adok- veszek". Koltai Róbert legújabb könyvében, akár csak filmjeiben a jeleneteket a tőle megszokott humorral, átéléssel vagy a helyzethez, a mondandóhoz illő komolysággal...

Tudolvasmányok: Tudomány és fantasztikum a Varázsházban

Október 27-én, szerdán 17:30-kor jelentkezik a Tudolvasmányok Könyvklub. Meghívott vendég Mészáros Ernő akadémikus, a Pannon Egyetem professzora, akivel Pázmány József, a könyvklub ötletgazdája beszélget...