Látogatói Szabályzat

1. A kiállítást érvényes – a pénztárban megvásárolt – belépőjeggyel lehet látogatni.

2. A kiállítás szolgáltatásai a nyitvatartási időben:

  • térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: Az intézmény kertjének látogatása, templomtér megtekintése, büfétér használata.
  • térítéses szolgáltatások: Az állandó kiállítás megtekintése, múzeumpedagógiai szolgáltatások.

3. A kiállítás nyitvatartásáról a Zsidó Kiválóság Háza honlapján (www.zsidokivalosagok.hu) tájékozódhat.

​4. Programok esetén az intézmény nyitvatartási idején túl az állandó kiállítás nem látogatható.

5. A programokra a belépőjegyek külön válthatók.

6. A Zsidó Kiválóságok Házában nem működik ruhatár, ezért kérjük, hogy nagyobb csomagokat, bőröndöket ne hozzon magával. A ruhafogas nem őrzött.

7. Az intézményt mindenki saját felelősségére látogathatja. 14 évnél fiatalabb gyermek szülő, vagy nagykorú kísérő felügyeletével látogathatja a Zsidó Kiválóságok Házát. A szülő, nagykorú kísérő felel azért, hogy a gyermek a kiállítóteret, valamint annak berendezési tárgyait rendeltetésszerűen használja.

8. Az intézmény teljes területén biztonsági kamerarendszer működik.

​9. Az épület emeletei között lift segíti a közlekedést. A kiállítótér mozgássérültek számára akadálymentesen elérhető. A kizárólag mozgássérültek számára kialakított WC az intézmény -1 szintjén található.

10. A Zsidó Kiválóságok Házában fénykép, videofilm csak személyes használatra készíthető. A fényképek, illetve a kép- és hangfelvételek személyes használaton kívüli többszörözése, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése, vagy bármely más kereskedelmi célból történő felhasználása csak az intézmény előzetes hozzájárulásával történhet.

11. A templomtérben és a kiállítótérben enni, inni, dohányozni tilos. Étel és ital fogyasztása csak a büfétér területén megengedett. Dohányzásra kijelölt hely: a bejáratnál, a kiskapu mellett.

12. Az intézmény az elveszett értéktárgyakért felelősséget nem vállal. Talált vagy elveszett értéktárgyak esetében a jegypénztárosokat kérjük értesíteni.
Kérjük, a kiállítást zárás előtt legkésőbb tíz perccel elhagyni szíveskedjenek. Pénztárzárás: a kiállítás zárása előtt fél órával.

13. A szabályzat a látogatókra nézve kötelező érvényű. Megszegéséből fakadó károkért a szabályzatot megszegő vagy az azért felelős személy felel.
A szabályzat betartásához kérjük látogatóink szíves együttműködését!

14. A Zsidó Kiválóságok Háza működésével kapcsolatos minden észrevételt, esetleges panaszt a pénztárban elhelyezett „Vásárlók könyv”-be lehet bejegyezni.

Köszönettel:
Zsidó Kiválóságok Háza

Balatonfüred, 2018. március 20.