Csoportok

Kedves érdeklődő!

Szeretne ellátogatni hozzánk egy nagyobb társasággal?
Esetleg kiránduló programot keres diákoknak?
Hadd mutassuk be pár mondatban milyen programmal várjuk csoportjainkat!

Intézményünk egy fordulatos múlttal rendelkező műemléképületből, valamint egy újszerű látogatóközpontból áll, ami egy állandó és folyamatosan bővülő digitális tárlatnak ad otthont.

A látogatás első színtere az egykori zsinagóga, mai közösségi tér, ahol bemutatjuk milyen régre nyúlik vissza az épület múltja, kik és mire használták, egészen jelenlegi állapotáig. Igény szerint a tárlatvezetést egy vetítéssel egybekötve tartjuk, ahol egy kis ízelítőt is adunk a digitális kiállítás működéséből.

Mi is pontosan ez a kiállítás? Szeretné tudni, hogyan működik?
***Ide kattintva részletesebben is olvashat róla***

Nagyobb létszámú csoport esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a földszinti térben lévő információs paneleket(5db) egyszerre öten tudják használni. Ha kevesebb az idejük érdemes kisebb 2-3 fős csoportokban nézni és úgy válogatni a kiválóságok közül. A fenti kiállítótérben 15 felület áll rendelkezésükre. Öt ember teljes anyagának megtekintése esetén 40-45 perccel számoljon.

A játékos tanulást fontosnak tartjuk, így diákcsoportjainknak egy kiegészítő program lehetőséget ajánljuk, melyről részletesebben ide kattintva olvashat.


Kérjük, ha 10 vagy annál nagyobb létszámú csoporttal látogatna el hozzánk, jelezze felénk érkezésüket az info@zsidokivalosagok.hu e-mail címen, vagy telefonon!


A kiállítás megtekintése után büféterünkben, jó idő esetén a kertben is kényelmesen leülhetnek egy kávé mellett, megcsodálva a kertünkben ültetett bibliai növényeket.