Csoportok

Kedves érdeklődő!

Szeretne ellátogatni hozzánk egy nagyobb társasággal?
Esetleg kiránduló programot keres diákoknak?

Legyen Ön egy általános iskolai tanár, vagy egy nyugdíjas csoport vezetője, netán egy nagykövetség kulturális titkára, szeretettel és személyre szabott programokkal várjuk.

A kiállításon lehetőségük van saját látogatói programot összeállítani, válogatni mely tudósok életét és munkásságát szeretnék megismerni, azonban komplett programokat is tudunk ajánlani.

Eddig összeállított programjaink között szerepelnek:

Amerikai tudósok; Magyar tudósok; Izraeli tudósok; Női tudósok; Gyakorlati tudomány; Elméleti tudomány;


Valamint az „5 marslakó” Hargittai István A marslakók bölcsessége című könyvének szereplői.

Természetesen nem feledkeztünk meg a fiatalabb korosztályról sem. A diákok körében népszerűbb tudósok közül is állítottunk össze egy látogatói programot.

Mi is pontosan ez a kiállítás? Szeretné tudni, hogyan működik?
***Ide kattintva részletesebben is olvashat róla***

Nagyobb létszámú csoport esetén kérem vegye figyelembe, hogy a földszinti térben lévő információs paneleket(5db) egyszerre öten tudják használni, ha kevesebb az idejük érdemes kisebb 2-3 fős csoportokban nézni és úgy válogatni a tudósok közül. A fenti kiállítótérben 15 felület áll rendelkezésükre, így például 30 fő esetén párosával kényelmesen elférnek egy-egy paraván előtt. Öt tudós teljes anyagának megtekintése esetén 40-45 perccel számoljon.


Kérjük, ha 10 vagy annál nagyobb létszámú csoporttal látogatna el hozzánk, jelezze felénk érkezésüket az info@zsidokivalosagok.hu e-mail címen, vagy telefonon!Mit tudnak még megtekinteni nálunk?

Egy rövid tárlatvezetés keretein belül körbevezetjük a templomtérben, hallhatnak az épület fordulatos múltjáról, valamint olvashatnak a valaha itt élt zsidó hitközségről.

Büféterünkben, jó idő esetén a kertben is kényelmesen leülhetnek egy kávé mellett.